Gremo v Mongolijo - Mongolia Charity Rally 2014

...ENSLO

Imamo društvo in TRR

08 February, 2014

Juhu. Končno. Zagotovo ste že opazili prenovljeno prvo stran z vsemi nobel povezavami, ki pomagajo k lažji orientaciji na strani. Modifikacija teme nam je vzela nekaj časa, še več pa vse urejanje formalnosti v zvezi z ustanovitvijo pravne osebe, pa organiziranje vseh sestankov, dokumentov...

Sklenila sva, da bova vse v zvezi z ustanovitvijo pravnih osnov za poslovanje podrobno opisala, pohvalila tisto, kar je hvale vredno in pograjala tisto, kar bi si zaslužilo še eno priložnost, za izboljšanje.

Važno je, da zdaj vse skupaj deluje in, da se obeta nekaj bolj mirnih noči z več kot 4 ure spanca. Vabljeni vsi, da prispevate delež k odpravi, zdaj to lahko storite preko TRR : SI56 0700 0000 2094 223 Po tem nam pošljite še kakšen e-mail, da preverimo, če zares vse deluje tako, kot je treba.

Takoj napišemo, da bo objav v naslednjih dneh nekaj več, jih bomo pa grupirali tako, da ne bomo preveč nadležni. :) Zdaj se končno lahko posvetimo naslednji stopnji, zbiranju sredstev in nakupu avtomobila. Boste zraven? Se bo izšlo, kot na fotografiji?

IMG_0859_small