Gremo v Mongolijo - Mongolia Charity Rally 2014

...ENSLO

Kako lahko pomagam + VIDEO

22 February, 2014

Še 80 dni do odhoda... Tokrat se gre zares, prosiva za pozorno branje (in seveda za bogato odpiranje denarnic ob koncu).. :)

Predstavljava vam promocijski videoposnetek, ki obenem pomeni tudi začetek zbiranja sredstev množičnega financiranja projekta po načelu "Vsak lahko preživi s tem, da se odpove nekaj kavam.", gremo se torej tako popularno besedo crowdfunding. Prav vsak lahko pomaga in prispeva po svojih zmožnostih, v zameno pa prejme katero od manjših nagrad, simboličnih poplačil za svoje dobro delo (preglejte si tabele nagrad). Ne pozabite lajkati naše facebook strani.

Naj poveva, da so za snemanje in montažo videa poskrbeli pri JS-Design in Just Cate, navdušili so naju in nedvomno bodo tudi vas, za glasbo v ozadju je poskrbela glasbena skupina Čedahuči. Priporočava in hvaliva do neba, brez vašega doprinosa nama ne bi uspelo. Hja, seveda se pustijo najeti za družinska, poročna in tudi vsa ostala fotografiranja, snemanja in nastope.

Donacija vozila lokalni skupnosti zares lahko pripomore k njenemu razvoju. Lokalnemu zdravniku se kar naenkrat močno poveča domet in izboljša odzivnost, obenem pa lahko iz prvega večjega mesta pripelje bistveno več dobrin, kot prej. Enako je s pošto, v šolo pa spotoma lahko odpelje tudi vse otroke. Z ustrezno organizacijo je razlika v življenju pred/po avtomobilu brez primere.

Kako podpreti projekt?

Za vse, ki se odločite podpreti ta projekt, je na prvi spletni strani urejena možnost nakazil (ne pozabite na kodo CHAR, pošljite tudi vaš e-mail na donacije.gremovmongolijo@gmail.com in pripišite znesek donacije za dvojno preverjanje, da vam lahko pošljemo izbrano simbolično nagrado). Zneski ne bodo prikazani.

Seveda donacije najrajši pobirava osebno - brez skrbi, vse bo transparentno, denar pa takoj na bančnem računu.

POMEMBNO: Prosimo, da platformo PayPal pa uporabljajte le v skrajni sili, ker zaenkrat zaračunavajo 8%+0,30 EUR na transakcijo, kar je občutno preveč. Delava na tem.

Urejava še Justgiving stran za vse, ki si želite nakazati sredstva direktno organizaciji GO-HELP v okviru obvezne donacije ekipe FENNECteam Mongolia 2014.

Ne želim omembe svojega imena, rad pa bi sodeloval?

Nič lažjega, še vedno lahko sodelujemo. Ob prispevku se sicer avtomatično strinjate z omembo vašega imena na koncu projekta. Če si tega ne želite, pošljite e-mail na donacije.gremovmongolijo@gmail.com, v zadevo napišite vaše ime in priimek in zvezdico, in uporabili bomo samo prvo črko imena, ter zadnjo črko priimka, vmes pa napisali zvezdice. Zneski ne bodo prikazani.

Pod črto

Hvala, ker verjamete v naju in v ta projekt. Skupaj nam zares lahko uspe, prvi odzivi so zelo dobri. Poročamo, koliko denarja nama je uspelo zbrati v prvih desetih dneh.